Barion Pixel

Elektromos fűtőpanelek

Kíváncsi, hogy miben rejlik a Thermoval konvekciós fűtőtestjeinek energiahatékonysága?

A modern elektromos fűtőtestek nagy hatásfokú fűtőbetétekkel rendelkeznek, amelyek a kívánt hőmérséklet elérésekor leállnak. Amint a helyiség ismét lehűlt, a konvektoros fűtőtest újra bekapcsol, és addig melegíti a levegőt, amíg el nem éri a megfelelő hőmérsékletet. A helyiség levegője így mindig meleg marad, és elkerülhető az energia pazarlás. A készülék kizárólag csak akkor használ áramot, amikor valóban szükséges.

A típus családok között, a készülékek hőmérséklet szabályzásában, annak programozhatóságában vannak a lényegi eltérések, ugyanakkor természetesen ezen felül számos egyéb szempontot is figyelembe kell venni amikor típuscsaládot választunk: design, fali/álló kivitel (esetleg mindkettő), IP védettségi szint..... ezekről a típuscsaládok aloldalai adnak részletesebb információkat.

T19 Wifi: wifi kapcsolattal rendelkező okos fűtőtest, ami működtethető önmagában távoli eléréssel, valamint integrálható a legtöbb okosotthon rendszerbe. Kompatibilis alkalmazások: Tuya Smart, Smart Lite, Amazon Alexa, Google Assistant

T18 ED: 5 db gyári és 3 db módosítható heti programmal ellátott fűtőtest, az optimális fogyasztás biztosítása érdekében

T17 PRO: egyedi, manuális teljesítmény vezérléssel, kapilláris termosztáttal ellátott, IP24-es védettségű (párás helyiségekben  is használható) fűtőtest, teljesítmény felező kapcsolóval.

TC: egyedi, manuális teljesítmény vezérléssel, bimetál termosztáttal ellátott, IP20-as védettségű (kizárólag száraz helységekben használható) fűtőtest. 

Rendezés: