Barion Pixel

T19 Wifi sorozat

Nemcsak szép: okos hőmérsékletszabályozás

A Thermoval T19 Wifis elektromos fűtőpanel letisztult dizájnja kiváló választás mindazoknak, akik gazdaságos, ugyanakkor energiahatékony megoldást keresnek otthonuk melegének biztosítására. A széles teljesítményválaszték lehetővé teszi, hogy könnyedén megtalálja az adott helyiség hőigényének megfelelő elektromos radiátort. Az eszköz formavilága modern és klasszikus környezetben egyaránt harmonikusan illeszkedik. A fűtőpanel lekerekített élei a gyermekek biztonságát szolgálják, míg az IP 24-es kivitel a fürdőszobai használat során nyújt biztonságot. Üzemeltetése WiFi technológiával kényelmes és optimális módja annak, hogy bármilyen belső térben gyorsan és költséghatékonyan megemelje a hőmérsékletet, így akár távolról is be tudja állítani a kívánt hőmérsékletet.

Hogyan működnek a Thermoval T19 Wifis elektromos fűtőpanelek?

A Thermoval T19 Wifi sorozat termékei elektromos konvektoros fűtőtestek, amelyek bármilyen helyiségben elhelyezhetők. A modern kialakítás esztétikus lábakon alapul, amelyek biztosítják a stabilitást, de lehetővé teszik a fűtőtast mozgatását is. Szükség esetén a radiátor falra is szerelhető.

A Thermoval T19 Wifis elektromos fűtőtest konvekciós, azaz felszálló meleg levegő elvén fűt. A radiátor nem meleg, a radiátorból kilépő levegő hőmérséklete sem túl magas, mégis egyenletesen távozik a hő, és gyorsan emelkedik a hőmérő foka. A Thermoval T19 fűtőtesthez csatlakozó megfelelő okostelefon alkalmazáson keresztül történő vezérlésnek köszönhetően beállíthatja a kívánt hőmérsékletet, valamint megadhatja, hogy a fűtőelem mikor kapcsoljon be vagy ki automatikusan.

Energiatakarékos működés

Bár a fűtőberendezés működéséhez elektromos áramot használ, hatékony és gazdaságos eszköz. A benne használt fűtőtestek csak akkor működnek, ha a készülék tulajdonosa beprogramozta működését, és kikapcsol az optimális környezeti hőmérséklet elérésekor is. A hőmérséklet-érzékelőknek és az egyedi beállításoknak köszönhetően a helyiségben soha nem lesz túl meleg vagy túl hideg, és a fűtés nem fog működni, ha nincs rá szükség.

Termék szűrés

Ár
-
Rendezés: