Barion Pixel

T17 Pro sorozat

Modern stílusú elektromos fűtőpanel akár a vizes helyiségekbe is!

A T17 Pro sorozatú elektromos fűtőberendezéseket használhatja irodákban, iskolákban és természetesen az otthonában is beleértve a fürdőszobát és a konyhát is. A készülék remek megoldást jelenthet nyaralók időszakos fűtésére is. Kompakt kialakításának köszönhetően könnyen, szaktudás nélkül - a használati útmutatóban leírtakat követve - gyorsan felszerelhető.

A Thermoval T17 Pro sorozat modern elektromos fűtőtestei hatékony, termosztátos fűtőelemekkel vannak felszerelve. Az alulról beszívott levegő felmelegszik, majd gyorsan szétterül a belső térben. A fűtés nem működik, ha a környezeti hőmérséklet a felhasználó által megadott szintre emelkedik, és bekapcsol, amikor a helyiség lehűl. A konvektoros fűtőtest nem melegszik túl, és nem vesz fel folyamatosan áramot.

 A széles teljesítményspektrum (500, 1000, 1500 és 2000 W) lehetővé teszi, hogy könnyedén megtalálja az adott helyiség hőigényéhez igazodó elektromos radiátort. Ez az elektromos fűtőtest modern és klasszikus környezetben egyaránt remekül mutat.

Rendezés: