Barion Pixel

Fürdőszobai radiátor

Az elektromos fürdőszobai radiátor lehetővé teszi a fürdőszoba fűtését, valamint törölközők és ruhák szárítását egyaránt.

Nemcsak fűtési szezonon kívül hasznos, amikor nem működik a központi fűtés, hanem akkor is, ha ennek ellenére kellemetlen hideg van a fürdőszobában. A Thermoval különféle teljesítményű és modern kialakítású elektromos fürdőszobai radiátorokat gyárt. Az energiatakarékos, könnyen felszerelhető és tartós fürdőszobai radiátorok használhatók otthon vagy nyaralóban.

Elektromos fürdőszobai radiátor - kiegészítő hőforrás

Az elektromos fürdőszobai radiátorok lehetővé teszik a helyiség megfelelő hőmérsékletű felfűtését anélkül, hogy a teljes fűtési rendszert be kellene kapcsolni. Gyorsan javíthatják a fürdés vagy zuhanyozás kényelmét, valamint száraz és kellemesen meleg törölközőket biztosítanak, különösen ha létra alakúak.

Az elektromos fűtőberendezések beindítása nagyon egyszerű: csak csatlakoztassa őket egy elektromos aljzatba. Egy ilyen radiátor felszerelése nem igényel korszerűsítést, csak az eszköz stabil rögzítését a falra. A Thermoval elektromos fürdőszoba radiátorai az elektromos áram erejét használják fel, ezért a központi fűtéstől függetlenül működnek.

Az elektromos fürdőszobai radiátorok előnyei

A fali elektromos radiátor a fürdőszobában meleget, a hőmérséklet beállításának szabadságát, a fűtés egész éves működtetését jelenti. Ha még nem kezdődött el a fűtési szezon, a hagyományos fűtés nem működik, és annyira leesik a hőmérséklet, hogy a fürdőszoba kellemetlenül hideg marad, akkor eredményesen használható kiegészítő hőforrásként. A termosztátos elektromos fürdőszobai radiátor gazdaságos, mert a lakás tulajdonosa programozhatja a hőmérsékletet, és a készülék automatikusan kikapcsol, ha eléri azt. Amikor a hőmérséklet csökken, automatikusan bekapcsol, és elkezdi felmelegíteni a belső teret. A radiátor ennek köszönhetően nem melegíti túl a helyiséget, viszont folyamatosan egy bizonyos szinten tartja a hőt.

A fürdőszobai radiátorok fali eszközök, így kevés helyet foglalnak. Ártalmatlanok a vízgőzre, vízre, ellenállnak a nedvességnek és esztétikusan kidolgozottak, így elegáns megjelenésüknek hála évekig díszíthetik a helyiséget.

Az elektromos fürdőszobai radiátorok egyszerűen, szakemberek segítsége nélkül beépíthetők nem csak a fürdőszobába, hanem más helyiségekbe is. Csak csavarja őket a falra egy elektromos aljzat közelében.

Elektromos fűtőtest - a ruhanemű szárításának módja

A törölközők tökéletesen felszívják a vizet, de hosszú ideig száradnak is, különösen nedves helyiségekben, például a fürdőszobában. Ha azt szeretné, hogy mindig frissek és szárazak legyenek, akassza fel a fürdőszoba radiátorára. Ily módon kisebb ruhaneműt is száríthat, például pólókat, nadrágokat, zoknikat - létrás felépítésének köszönhetően könnyű rájuk akasztani a ruhaneműt.

Melyik Thermoval fűtőtestet válasszam?

Vásárláskor ügyeljen a funkcionalitás mellett a megjelenésükre is. Válasszon falra szerelhető elektromos radiátort létraszerkezettel, ha nedves törülközőt és száraz ruhát is szeretne rá akasztani, vagy díszradiátort, ha fontosnak tartja a modern megjelenést. A készülék teljesítménye is fontos: nagy helyiségekhez válasszon nagyobb teljesítményű elektromos radiátorokat.

Termék szűrés

Ár
-
Rendezés: